← Uutiset

Sade vesitti tiistai-iltasession Tampere Openissa – pelit jatkuvat keskiviikkona

Tapahtumarikas tiistai sai mollivoittoisen lopun saderintaman pyyhkäistyä Tampereen Tenniskeskuksen yli. Pelit jatkuvat keskiviikkona klo 12.00.

TULOKSET & KAAVIOT
OTTELUOHJELMA
KUVAGALLERIA

Päivän aikana nähtiin useita laadukkaita otteluita, kun ykkössijoitetun Zsombor Piroksen johdolla jatkoon etenivät myös kolmossijoitettu Lukas Klein ja viidenneksi sijoitettu Dalibor Svrcina; lue lisää otteluista täältä.

Kovasti odotettu iltasessio sen sijaan jäi sateen alle, mikä tarkoitti otteluiden siirtoa keskiviikolle. Tsekkiläinen Jiri Vesely ja seitsemänneksi sijoitettu Sumit Nagal pääsivät 1-1 tilanteeseen ja kerran vielä lämmittelemäänkin uudelleenaloitus mielessään, mutta toinen saderintama pyyhkäisi lopulta pelit keskiviikolle. Toiseksi sijoitettu Cristian Garin aloittaa myös pelinsä keskiviikkona; Garin ja Nino Serdarusic aloittavat päivän keskuskentällä klo 12.00 ja heidän peräänsä jatkavat Vesely ja Nagal.

Keskiviikkoiltana keskuskentällä nähdään hallitsevan mestarin Zsombor Piroksen toisen kierroksen ottelu. Keskiviikkona nähdään suomalaisia myös kentillä, kun nelinpelit isketään vauhtiin.

NELINPELIN PÄÄSARJA 1. KIERROS
Vesa Ahti/Roni Rikkonen – [4] Eric Vanshelboim (UKR)/Damien Wenger (SUI) | keskiviikko 19.7. noin klo 19..00
Eero Vasa/Patrick Kaukovalta – Remy Bertola (SUI)/Elmar Ejupovic (GER) | keskiviikko 19.7. klo 12.00
Hermanni Tiainen/Jussi Tiainen – [2] Hernan Casanova/Tomas Lipovsek Puches (ARG) | keskiviikko 19.7. aikaisintaan klo 16.30

Tapahtumassa mukana