← Uutiset

Nelinpelin mestareiksi Kielan/Matuszewski – “Tuntuu tosi hyvältä”

Tampere Openin nelinpelin mestaruuteen pelasivat puolalaiset Szymon Kielan (oikealla) ja Piotr Matuszewski (vasemmalla).

Kaksinpelin finaali Dalibor Svrcinan ja Sumit Nagalin kesken pelataan sunnuntaina klo 11.00. Lue lisää täältä.

NELINPELIN LOPPUOTTELU
[3] Szymon Kielan/Piotr Matuszewski (POL) – Vladyslav Orlov (UKR)/Adam Taylor (AUS) 6-4, 7-6(7)

Tämän vuoden nelinpeli piti sisällään monia yllätyksiä. Yllätyksiä olivat myös luomassa Patrick Kaukovalta/Eero Vasa, jotka tiputtivat puolivälierässä kisan suuret ennakkosuosikit ykköseksi sijoitetut Szymon Walkow/Neil Oberleitner; lue lisää suomalaisparin otteista täältä.

Suomalaispari hävisi välierässä kolmanneksi sijoitetuille puolalaisille Szymon Kielan/Piotr Matuszewski, jotka saivat finaalissa vastaansa suuryllättäjät ukrainalaisen Vladyslav Orlovin ja australialaisen Adam Taylorin. Finaalin pelaajista vain Matuszewski on kertaalleen juhlinut ATP Challenger -tasolla turnausvoittoa, muiden juhlimiset olivat tapahtuneet alemmalla ITF-tasolla.

Finaalista muodostui tasaväkinen koitos, jossa lopulta puolalaiset pääsivät juhlimaan mestaruutta erin 6-4, 7-6(7).

“Tuntuu tosi hyvältä. Meillä oli tiukat kaksi viimeistä ottelua; eilen voitimme suomalaisparin, pahoittelut siitä. Oli todella mukavaa pelata Tampereella ja kiitos katsojat kannustuksesta”, aloittivat naurahtaen Kielan/Matuszewski.

Kielanille viikko on erityisesti ikimuistoinen, sillä hän otti täällä ensimmäisen Challenger-tason otteluvoittonsa ja lopulta myös mestaruuden.

“On tosi vaikea kuvailla tuntemuksiani, olen tosi tyytyväinen. Piotr on kokeneempi ja hän auttoi minua päivästä toiseen sekä otteluiden aikana hän antoi paljon neuvoja. Olen voittanut kahdeksan nelinpelin ITF-turnausta, joten tämä ensimmäinen Challenger-voitto tuntuu erityiseltä ja sen avulla pääsen lähemmäksi Challenger-kiertuetta pysyvämmin”, kommentoi Kielan.

Ennen tätä turnausvoittoa on Matuszewski nelinpelin maailmanlistalla 166 ja Kielan 406.

“Alkuvuoteni ei ole ollut paras mahdollinen, joten tämä tuli hyvään saumaan loppuvuotta silmällä pitäen. Tarkoitukseni on pelata Challengerr-kiertueella muutamien eri parien kanssa loppuvuoden ajan ja toivottavasti Szymon yltää tämän menestyksen myötä myös korkeammalle rankingissa”, päätti Matuszewski.

TULOKSET & KAAVIOT
OTTELUOHJELMA
KUVAGALLERIA

Tapahtumassa mukana