← Uutiset

Piros aloitti mestaruuden puolustamisen voitolla – “toivottavasti pystyn voittamaan myös tänä vuonna”

Tampere Openin tiistai alkoi hallitsevan mestarin Zsombor Piroksen ensimmäisen kierroksen voitolla.

TULOKSET & KAAVIOT
OTTELUOHJELMA
KUVAGALLERIA

23-vuotias unkarilainen Piros (ATP-109) voitti viime kesänä Tampere Openin, turnausvoitto oli silloin hänelle ensimmäinen laatuaan Challenger-tasolla. Tähän päivään mennessä on Piros kartuttanut haastajakiertueen turnausvoittojen määränsä jo neljään, joista kaksi on tullut tämän vuoden puolella.

“Tämä kausi on ollut paras vuoteni; olen erittäin tyytyväinen alkuvuoteen ja tilanteeseeni kiertueella. Tampere tulee aina olemaan erityinen paikka minulle; ensimmäisen turnausvoiton muistaa aina. Nyt olen ensimmäistä kertaa puolustava mestari Challenger-tasolla, mutta en ota siitä paineita itselleni. Rakastan Tampereen Tenniskeskusta ja koko kaupunkia, toivottavasti pystyn voittamaan myös tänä vuonna”, sanoi Piros.

Piros aloitti tämän vuoden kisansa tiukalla 6-4, 7-6(5) voitolla Moez Echarguista (ATP-279).

“Oli todella tiukka ottelu, kuten ensimmäiset kierrokset usein ovat. Vastustajani pelasi varmasti ja laittoi paljon palloa kenttään sekä osasi olla myös aggressiivinen; oli hankala löytää keinot voittaa pisteitä. Lopussa taistelin kovasti ja onnistuin voittamaan, odotan innolla seuraavia otteluitani”, kommentoi Piros otteluaan.

Tampere Openissa Piros hakee paikkaa harvalukuiseen mestaruuden puolustaneiden joukkoon; tempussa ovat onnistuneet ranskalainen Eric Prodon 2010-2011, silloinen serbia-montenegrolainen Boris Pashanski 2004-2005, Jarkko Nieminen 2001-2022 ja unkarilainen Attila Savolt 1996-1997.

Päivän aikana ovat jatkopaikan napanneet myös kolmanneksi sijoitettu slovakialainen Lukas Klein, viidenneksi sijoitettu tsekkiläinen Dalibor Svrcina ja kuudenneksi sijoitettu italialainen Riccardo Bonadio.

Tiistai-iltana pelinsä aloittavat toiseksi sijoitettu chileläinen Cristian Garin ja tsekkiläinen Jiri Vesely.

Tapahtumassa mukana