← Uutiset

Patrick Kaukovallalle pääsarjan villi kortti Tampere Openiin

Tampere Openin ensimmäinen pääsarjan villi kortti myönnettiin hallitsevalle ulkokenttien Suomen mestarille ja ammattilaiskentille tähyävälle Patrick Kaukovallalle.

“Kaukovalta pelasi vahvasti kesäkuun Vaasan ITF-ammattilaiskisassa yltäen aina finaaliin asti ja nyt hän voitti vielä Suomen mestaruudenkin. Tulosten lisäksi on hienoa kuulla ja nähdä hänen motivaationsa sekä halunsa ammattilaisuuteen; mielellämme annamme hänelle villin kortin”, kommentoi kisajohtaja Veli Paloheimo.

Aiemmin Paloheimo myönsi karsinnan villin kortin tamperelaiselle Peetu Pohjolalle (lue lisää). Turnaukseen on vielä myöntämättä kolme karsinnan ja kaksi pääsarjan villiä korttia. Tutustu kisan aikatauluun täältä.

“Nämä ovat hienoja ja tärkeitä mahdollisuuksia nyt urani alkuvaiheessa”

24-vuotias Kaukovalta on kolminkertainen ulkokenttien Suomen mestari (2023, 2021 ja 2020), joka kartutti taitojaan yliopistokentillä Yhdysvalloissa. Nyt Kaukovalta on ilmoittanut keskittyvänsä täysillä tennikseen tavoitteenaan ammattilaisuus.

“Työsopimukseni loppui kesäkuussa HVS:lle ja Tennisliitolle, nyt on tarkoitus pelata ja keskittyä ainoastaan tennikseen. Tavoite on ammattilaisuudessa. Tampere Openin jälkeen on tarkoitus kiertää enemmän ITF-ammattilaisturnauksia”, kertoi Kaukovalta.

Tampere Openissa Kaukovalta on nähty viimeksi vuonna 2017.

“Tosi hienoa on päästä taas pitkästä aikaa pelaamaan Tampere Openiin. Nämä ovat hienoja ja tärkeitä mahdollisuuksia nyt urani alkuvaiheessa, niin otetaan kaikki ilo irti siitä. Kisa on todella hienosti aina järjestetty ja kisajärjestäjät tekevät todella arvokasta sekä hyvää työtä kisan mahdollistamiseksi joka vuosi. Toivottavasti saadaan katsomot täyteen”, päätti Kaukovalta.

Tapahtumassa mukana