← Uutiset

Niklas-Salminen/Drzewiecki välieriin – “Pelaamme ensimmäistä kertaa yhdessä, joten tärkeä avausvoitto”

Nelinpelissä on jäljellä neljä parasta paria – ennakkokaavailuiden mukaisesti ovat kaikki sijoitetut jatkossa. Lue kaksinpelin puolivälieristä täältä.

Sijoitettujen parien joukossa ovat Patrik Niklas-Salminen ja puolalainen Karol Drzewiecki. Neljänneksi sijoitettu kaksikko sai avauskierroksella luovutusvoiton ja torstain puolivälierässä olivat verkon toisella puolella Otto Virtasen ja Santtu Leskisen tiputtaneet Juan Ignacio Galarza/Tomas Lipovsek Puches.

Niklas-Salminen/Drzewiecki näyttivät yleisölle vahvaa ja aggressiivista nelinpeliä. Omista syötöistä pidettiin huoli ja tarvittavat murrot otettiin tyylillä. Välieräpaikka irtosi 6-3, 6-3.

– Pelaamme ensimmäistä kertaa yhdessä, joten tärkeä avausvoitto. Pelasimme vahvasti. Syötimme hyvin ja olimme aggressiivisia. Karol lyö todella kovaa palloa, meillä on hyvin samantyylinen tapa ajatella peliä. Vaikka tämä oli ensimmäinen ottelumme, tunnemme toisemme kentän ulkopuolelta ja jotenkin tuntui erittäin hyvältä alusta saakka, kommentoi Niklas-Salminen.

Välierässä suomalais-puolalaispari saa vastaansa toiseksi sijoitetut intialaiset N. Sriram Balaji/Jeevan Nedunchezhiyan. Ottelu pelataan perjantaina noin klo 18.30.

KAKSINPELIN PÄÄSARJA / SINGLES MAIN DRAW
NELINPELIN PÄÄSARJA / DOUBLES MAIN DRAW
PÄIVÄKOHTAINEN OTTELUOHJELMA / ORDER OF PLAY

NELINPELIN VÄLIERÄT
[1] Alexander Erler/Lucas Miedler (AUT) – [3] Maximilian Neuchrist/Sam Weissborn (AUT)
[2] N. Sriram Balaji/Jeevan Nedunchezhiyan (IND) – [4] Patrik Niklas-Salminen/Karol Drzewiecki (POL)

Tapahtumassa mukana