← Uutiset

Nagal tiputti Veselyn jatkosta – “Tuntui, että voitin tänään ne pisteet ja syöttövuorot mitkä olivat tärkeitä”

Intialainen Sumit Nagal teki pienimuotoisen yllätyksen tiputtamalla jatkosta turnaukseen villin kortin saaneen tsekkiläisen Jiri Veselyn.

Jos kaaviota katsoo, saattaa ajatella kyseessä olleen rutiinivoitto seitsemänneksi sijoitetulle Nagalille (ATP-231). Vasenkätinen Vesely (ATP-455) on kuitenkin entinen maailmanlistan 35., kaksinkertainen ATP-turnausvoittaja ja itsensä Novak Djokovicin kahdesti voittanut pelaaja. Vesely ja entinen maailmanlistan ykkönen Marat Safin ovat ainoat pelaajat, jotka ovat voittaneet Djokovicin kahdesti häviämättä kertaakaan.

Viime huhtikuussa uransa kolmannen ATP Challenger -turnausvoiton ottanut Nagal oli pelaajista selvästi varmempi ja kestävämpi eräluvuin 6-4, 6-1; Vesely tekee paluuta kisakentille takareisivamman jäljiltä.

“Vesely on hyvä pelaaja, käytännössä kaikki tennistä seuraavat tietävät kuka hän on. Tuntui, että voitin tänään ne pisteet ja syöttövuorot mitkä olivat tärkeitä. Ja rehellisesti sanottuna murtopallot menivät kannaltani erinomaisesti, en valita siitä. Olen todella tyytyväinen voitostani”, kommentoi Nagal.

“Itseluottamukseni on hyvällä tasolla. Viimeisimmät turnaukset ovat olleet hyviä. Mitä enemmän pelaan, sitä paremmalta minusta tuntuu.”

Vesely oli tappion hetkellä pettynyt, mutta tiedosti myös tilanteensa paluunsa ja haastavan alustan vaihdon osalta.

“Oli aika tuskaista, ei ollenkaan helppoa. Kaikkeni tein tänään, en antanut yhtään palloa ilmaiseksi. Tulin tänne suoraan nurmelta, siirtymä massalle ei ole helppo. Seuraavaksi suuntaan takaisin harjoituskentille ia pyrin saamaan pelini parempaan kuntoon liikkeestä lähtien; tänään tuntui, että olin jatkuvasti kaukana pallosta”, kommentoi Vesely.

Vesely myös kiitteli kisajohtoa saamastaan mahdollisuudesta.

“Arvostan tätä todella paljon. Tulen mielelläni tänne myös ensi vuonna, jos olen sen sallivassa tilanteessa.”

Tapahtumassa mukana