← Uutiset

Kaksinpelin ilmoittautuneiden lista julkaistu – viime kesän finalistit Piros ja Mayot mukana

ATP Challenger -turnaus, Tampere Open, pelataan 17.-23.7. Tampereen Tenniskeskuksella. Turnauksen ilmoittautuneiden lista on julkaistu; mukana ovat viime kesän voittaja unkarilainen Zsombor Piros ja finalisti ranskalainen Harold Mayot.

“Se on hienoa nähdä tuttuja pelaajia kaaviossa. Viime kesän kaksi parasta jälleen mukana on meille turnauksena loistava palaute”, reagoi kisajohtaja Veli Paloheimo.

Suomalaispelaajien nimiä listaukseen jäädään odottamaan; turnausjärjestäjällä on käytössään kolme pääsarjan ja neljä karsinnan villiä korttia, yhtään villiä korttia ei ole vielä jaettu.

“Katsotaan katsotaan. Kyllä me villeille korteille käyttöä löydetään ja tiedotetaan niistä heti kun mahdollista”, totesi Paloheimo.

Pelaajalistaus voi vielä muuttua, mutta tällä hetkellä Tampereelle on tulossa kahdeksan pelaajaa maailmanlistan TOP200. Kärkisijoitettuna on Piros (ATP-112), joka tuuletti viime kesänä uransa ensimmäistä haastajatason voittoa Tampereella. Viime vuonna unkarilainen voitti myös toisen Challenger-kisan ja vauhti on jatkunut kiivaana myös tänä vuonna, kun palkintokaappiin on tullut kaksi täysosumaan haastajakiertueelta.

Pirosin lisäksi kärkisijoitettuja ovat slovakialainen Lukas Klein (ATP-152), ranskalainen Mayot (ATP-180), ukrainalainen Oleksii Krutykh (ATP-181), argentiinalainen Nicolas Kicker (ATP-185), belgialainen vuoden 2016 mestari Kimmer Coppejans (ATP-187), tsekkiläinen Dalibor Svrcina (ATP-192) ja italialainen Riccardo Bonadio (ATP-193).

“Kovatasoinen turnaus on varmuudella tulossa. Turnausvoitosta käydään varmuudella kova taisto”, päätti Paloheimo.

Tapahtumassa mukana