← Uutiset

Virtanen, Niklas-Salminen ja Vasa avaavat tiistaina – katso karsintafinaalien tulokset

Tiistai on perinteiseen tapaan suomalaispäivä Tampere Openissa. Ennen iltasession alkua ATP palkitsee Tampere Openin 40-vuotisjuhlaturnauksen kunniaksi keskuskentällä.

KAAVIOT / DRAWS
KAKSINPELIN PÄÄSARJA / SINGLES MAIN DRAW
KAKSINPELIN KARSINTA / SINGLES QUALIFYING
NELINPELIN PÄÄSARJA / DOUBLES MAIN DRAW

OTTELUOHJELMA / ORDER OF PLAY
PÄIVÄKOHTAINEN OTTELUOHJELMA / ORDER OF PLAY

FOLLOW THE ACTION
LIVESTREAM
LIVESCORE

Kaksinpelin pääsarjan avausotteluissa nähdään viime vuoden kisan puolivälieriin yltänyt Otto Virtanen, Patrik Niklas-Salminen ja Eero Vasa.

Tiistaina pelataan kaksin- ja nelinpelin ensimmäisen kierroksen otteluita. Ottelut alkavat klo 12.00 Tampereen Tenniskeskuksella. Ensimmäisenä suomalaisena pääsee vauhtiin Vasa, joka kohtaa karsinnoista ponnistaneen ranskalaisen Harold Mayotin (ATP-395) keskuskentän toisessa ottelussa arviolta klo 14.00 alkaen. Mayot kukisti karsinnassa Eeron pikkuveljen ja nelinpeliparin Iiron.

Iltasession aloittaa Virtanen (ATP-272), joka hakee viime vuoden hienoille otteilleen jatkumoa. Aikaisintaan klo 16.30 alkaen suomalaispelaaja saa vastaansa niin ikään karsinnat selvittäneen italialaisen Luigi Sorrentinon (ATP-732). Yleisön kannattaa tulla jo ajoissa paikalle, sillä ATP juhlistaa maailman vanhinta ATP Challenger -turnausta ennen suomalaisen ottelua. Lue lisää Virtasen mietteitä täältä.

– Hyvältä tuntuu, on kiva olla takaisin viime vuoden hyvän turnauksen jäljiltä. Tämä on hieno turnaus, varsinkin nyt juhlavuotena. Viimeksi oli paljon yleisöä paikalla, toivottavasti nytkin, sillä se olisi niin meille pelaajille kuin turnauksellekin tärkeää, kommentoi Virtanen.

Niklas-Salminen (ATP-764) haastaa italialaisen Lorenzo Giustinon (ATP-261). Voit lukea lisää Niklas-Salmisen kuulumisia täältä.

– Tuntuu, että olen hyvässä kunnossa ja pelini on tuntunut taas hyvältä. Syöttäminen on toiminut viime kisoissa todella hyvin. Olen tosi valmiina. Rennoilla ja hyvillä fiiliksillä kohti avauspeliä, avasi Niklas-Salminen.

Päivän huipentavat nelinpelin iltaottelussa Vesa Ahti ja Roni Rikkonen ranskalaisparia vastaan.

Maanantaina pelattiin päätökseensä kaksinpelin karsinnat.

KAKSINPELIN KARSINTAFINAALIT
[1] Juan Bautista Torres – [12] Johannes Ingildsen 2-6, 6-4, 6-3
[8] Moez Echargui – [2] Joao Domingues 6-1, 7-6(4)
Luigi Sorrentino – [7] Kyrian Jacquet 7-6(0), 3-6, 6-1
[4] Arthur Fils – [9] Tomas Lipovsek Puches 6-2, 6-1
[5] Clement Tabur – Lucas Renard 6-2, 7-6(4)
[6] Harold Mayot – [11] Lorenzo Bocchi 1-6, 6-3, 6-3

Tapahtumassa mukana