← Uutiset

Vasa/Vasa kärsi niukan tappion

Tampere Openin keskiviikko alkoi suomalaisittain niukalla Eero ja Iiro Vasan nelinpelitappiolla.

Hallitsevat ulkokenttien Suomen mestarit kohtasivat ensimmäisellä kierroksella intialaisparin Anirudh Chandrasekar/N Vijay Sundar Prashant.

Veljekset saivat otteluun lentävän lähdön, kun he pitivät Eeron syötön ja onnistuivat heti murrossa. Vahvasti pelanneille suomalaisille eivät intialaiset näyttäneet keksivän mitään horjuttavaa suunnitelmaa, mutta nelinpelille tyypillisesti yksi heikko syöttövuoro voi kääntää tapahtumakulkua. Iiron syöttövuoro 4-2 tilanteessa oli sellainen ja kaksoisvirheen myötä tilanne tasoittui. Kuitenkaan hyvä vire ei laantunut ja palkintokin tuli uudestaan kymmenennessä pelissä, mikä toi myös erän Vasoille 6-4.

Toisessa erässä iskivät ensimmäisenä Chandrasekar/Prashant siirtyen murrolla 3-2 johtoon. Vasat ottivat murron kuitenkin takaisin kahdeksannessa pelissä ja ratkaisu haettiin tie-breikistä. Intialaiset olivat katkaisupelissä terävämpiä ja pakottivat ratkaisun kymmenen pisteen ottelu-tie-breikkiin.

Vasat ottivat nopeasti 5-1 johdon, mutta intialaispari ei hämmentynyt, vaan käänsi ottelun itselleen 4-6, 7-6(4), 10-8.

Seuraavaksi torstaisiin nelinpelin puolivälieriin hakevat paikkoja [4] Patrik Niklas-Salminen/Karol Drzewiecki ja Otto Virtanen/Santtu Leskinen.

NELINPELIN PÄÄSARJA / DOUBLES MAIN DRAW
PÄIVÄKOHTAINEN OTTELUOHJELMA / ORDER OF PLAY

Myös kaksinpelissä on saatu selville ensimmäiset puolivälieräpelaajat. Yksi yllätyskin nähtiin ranskalaisen Laurent Lokolin yllättäessä kuudenneksi sijoitetun argentiinalaisen Thiago Agustin Tiranten 3-6, 6-2, 6-3.