← Uutiset

Tuhkimotarina saa jatkoa – ranskalaiskarsija Mayot kohtaa finaalissa Pirosin

Tampere Openin kaksinpelin loppuottelussa sunnuntaina klo 12.00 kohtaavat Zsombor Piros ja Harold Mayot. Toinen pelaajista voittaa uransa ensimmäisen ATP Challenger -turnauksen.

KAKSINPELIN VÄLIERÄT
Harold Mayot (FRA) – [1] Juan Manuel Cerundolo (ARG) 6-7(3), 6-3, 6-1
[5] Zsombor Piros (HUN) – Laurent Lokoli (FRA) 5-2 rtd

KUVAGALLERIA

Sade viivästytti välierien alkua yhdellä tunnilla. Ensimmäisenä kentälle pääsivät viidenneksi sijoitettu unkarilainen Piros (ATP-165) ja ranskalainen Laurent Lokoli. Lokoli (ATP-241) pelasi perjantaina puolivälierässä lähes neljä tuntia helteisessä kelissä. Tuo rasitus näkyi hänen otteissaan ensimmäisistä palloista lähtien. Lopulta Lokolin takareisi petti ja hän joutui luovuttamaan 5-2 tilanteessa.

22-vuotiaan Pirosin vahva liike ja räjähtävät lyönnit ovat ilahduttaneet tamperelaisyleisöä. Nyt hän hakee uransa ensimmäistä ATP Challenger -turnausvoittoa viiden ITF-turnausvoittonsa rinnalle.

Loppuottelussa asettuu vastaan turnauksen suuryllättäjä 20-vuotias Harold Mayot (ATP-395), joka eteni uransa ensimmäiseen Challenger-finaaliin kukistamalla ykkössijoitetun Juan Manuel Cerundolon (ATP-110).

Mayot aloitti vahvasti johtaen 4-1 ja hän pääsi myös 6-5 johdossa eräpalloon kiinni, mutta Cerundolo näytti osaamistaan kääntäen erän 7-6(3). Toinen erä keskeytyi sateen johdosta noin tunniksi ja tauolta palasi virkeämpänä Mayot pakottaen ratkaisun kolmanteen erään. Kolmannessa erässä loukkasi Cerundolo jalkaansa ja hänen vahva liikkeensä käytännössä loppui. Mayot hyödynsi tämän ja voitti 6-7(3), 6-3, 6-1.

KAKSINPELIN PÄÄSARJA / SINGLES MAIN DRAW
NELINPELIN PÄÄSARJA / DOUBLES MAIN DRAW
PÄIVÄKOHTAINEN OTTELUOHJELMA / ORDER OF PLAY

Tapahtumassa mukana