← Uutiset

Tampere Openin viini-ilta 20.7. ja TennisParty 22.7.

40-vuotisjuhlaturnauksessa on tenniksen lisäksi nähtävää ja koettavaa. Yhteistyökumppanimme esittelevät toimintaansa sekä keskiviikkona on luvassa suosittu viini-ilta ja perjantaina legendaarinen TennisParty. Kaikki tapahtumat ovat Tampereen Tenniskeskuksella.

VIINI-ILTA | 20.7.2022 N. KLO 19 (viimeisen pelin jälkeen)
Erinomaisia viinejä, hyvää ruokaa ja rentoa yhdessäoloa

Rennon viini-illan aikana tutustutaan viinien ulkonäköön, tuoksuun ja makuihin. Viinit meille esittelee Jacob’s Creekin edustaja. Nälkäkään ei pääse yllättämään, sillä tarjolla on Edun Herkkukeitaan maittava illallinen.

Viini-illan hinta on 60 € sisältäen viiniesittelyn ja ruuan. llta on K18.

Ilmoittaudu: minttu.lampinen@marketingflow.fi tai veli.paloheimo@tampereentenniskeskus.fi. Ilmoitathan myös erikoisruokavaliot.

TAMPERE OPEN TENNISPARTY | 22.7.2022 KLO 20
Juhlatunnelmaa TennisPartysta – let´s party!

Legendaarisen TennisPartyn ohjelmassa on after tennis -tunnelmaa hyvän ruuan ja juoman kera. Illan juontaa Satu Tuomisto.

Lisäksi illan aikana jaetaan tennisstipendejä, palkitaan päivän aikana pelatun Business-tenniksen parhaat ja nautitaan musiikista. Musiikista vastaa Petra-Miisa Juusenaho ja ruoka tulee Edun Herkkukeitaalta.

Tennispartyn hinta on 70 €, sisältäen ohjelman ja illallisen. Tapahtuma on K18.

Ilmoittaudu: minttu.lampinen@marketingflow.fi tai veli.paloheimo@tampereentenniskeskus.fi. Ilmoitathan myös erikoisruokavaliot.

Tapahtumassa mukana