Tampere Open sovelluksen käyttö- ja toimitusehdot

Yleistä

Tämä Käyttäjäsopimus sisältää Cintoia Oy:n (jäljempänä Cintoia tai Palveluntarjoaja) Tampere Open sovelluksen-verkkokaupan (jäljempänä Palvelu) käyttöä koskevat ehdot

Yhteystietomme: Cintoia Oy, Ulvilantie 23 B 20, 00350 Helsinki, Y-tunnus 3102355-5.

Rekisteröidyn asiakkaan eli Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa siitä, että hän noudattaa tämän sopimuksen ehtoja Palvelua käyttäessään.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palveluntarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.


Aineettomat eli immateriaalioikeudet

Palvelu sisältää tekijänoikeudella, tavaramerkkioikeudella ja muilla immateriaalioikeuksilla suojattua materiaalia. Palvelu sellaisenaan on suojattu tekijänoikeudella Suomessa voimassa olevan tekijänoikeuslain mukaan. Käyttäjä saa käyttää Palvelua vain sovittuun tarkoitukseen; kuvia, linkkejä tai muuta aineistoa ei saa kopioida tai liittää muuhun tuotteeseen ilman Cintoian kirjallista suostumusta.

Pidätämme kaikki oikeudet Palveluun ja sen sisältöön. Palvelun Käyttäjällä ei ole oikeutta osaksikaan kopioida, muutoin jäljentää, tallentaa, siirtää, edelleen lähettää, jaella, julkaista, liittää toiseen materiaaliin tai ladata omalle tietokoneelleen millään keinolla mitään Palveluun liittyvää materiaalia (mukaan lukien teksti, kuvat, tavaramerkit, logot, grafiikka tai musiikki) ilman Cintoian nimenomaista etukäteistä kirjallista suostumusta. Käyttäjä voi selata sivustoa ja tulostaa verkkosivuja vain henkilökohtaiseen käyttöön. Palveluun liittyvien tavara- ja tuotemerkkien sekä yritys- ja liiketunnusten käyttäminen on kielletty, ellei näissä käyttöehdoissa ole erikseen nimenomaisesti toisin mainittu tai ellei Cintoia ole antanut käyttöön nimenomaista etukäteistä kirjallista lupaa.

Tämän kohdan vastainen menettely voi johtaa vahingonkorvaus- ja/tai rikosoikeudelliseen vastuuseen. Käyttöehtojen rikkomisesta voi seurata palvelun käyttöoikeuksien lakkaaminen.

Cintoialla on oikeus poistaa Palvelussa tehty varaus, jos Käyttäjä ei ole antanut oikeita henkilötietoja itsestään tai jos Käyttäjä rikkoo näitä käyttöehtoja.


Lipun ostaminen

Palvelun esittämä lipun hinta sisältää lipun myynnin palvelupalkkion/käsittelymaksun.

Tapahtumanjärjestäjä vastaa tapahtuman markkinoinnista ja antamiensa tietojen oikeellisuudesta.

Mikäli tapahtumassa on lippujen ostorajoitus, on Cintoialla oikeus peruuttaa ostorajoituksen yli menneen useamman ostoksen liput. Ostettujen lippujen jälleenmyynti tai luovuttaminen oheistuotteena vastikkeellisesti tai vastikkeetta on kielletty ilman Cintoian kirjallista lupaa.

Cintoialla on oikeus ennen tapahtumaa perua myyntikanavissaan myytyjä lippuja, jotka on hankittu petoksella tai ovat luvattomassa jälleenmyynnissä.

Lippuja ei voi vaihtaa eikä niitä lunasteta takaisin. Erikoisalennuksiin (lapset, jäsenet, yms.) oikeuttavat todistukset on oltava mukana esitykseen tultaessa ja pyydettäessä esitettävä tilaisuuden ovimiehelle.


Alle 18-vuotiaat saavat tehdä ostoksia Palvelussa vain vanhempien luvalla, tätä emme voi valvoa. Jos olet alaikäisen vanhempi tai huoltaja, niin sopikaa, mitä alaikäinen saa ostaa. Lippuostoa me emme valitettavasti voi purkaa.


Palvelun maksuvaihtoehdot esitellään lippujen ostoprosessin aikana.

Jos ostat Palvelusta muita tuotteita kuten T-paitoja, jne., näiden tuotteiden osalta sovelletaan etäkaupan 14 päivän peruuttamisoikeutta. Huomaa, että tuotteen tulee olla käyttämätön, esimerkiksi CD-levyn sinetin tulee olla ehjä!

Pidätämme oikeuden tarjota korvaavia paikkoja, jos tilauksen tiedot eivät ole tallentuneet täydellisesti tilauksen ja maksun yhteydessä. Maksutapahtuman yhteydessä käytetään kolmansien osapuolten maksualustaa (maksukorttimaksut, verkkopankkimaksut, ym.), näiden häiriöistä Cintoia ei ole vastuussa.


Toimitustavat ja –ehdot


HTML-muodossa oleva lippu on käytettävissäsi ilman erillistä sovellusta ja sen voi avata helposti mobiililaitteen selaimella. Voit tallentaa lipun mobiililaitteeseen. Varmistathan ennen tapahtumaa, että saat avattua lipputiedoston puhelimellasi.

Muutokset lippuihin ja tapahtumaan

Lippuja ei voi vaihtaa eikä niitä lunasteta takaisin (KSL 6:16).

Olet velvollinen tarkistamaan ja seuraamaan, että tilaisuus ei ole muuttunut tai peruuntunut.


Peruutukset

Tapahtumanjärjestäjä, ei Cintoia, vastaa esitystensä peruuntumisesta, paikan- tai aikataulunmuutoksista, virheellisestä markkinoinnista, saatavuudesta, luotettavuudesta ja virheettömyydestä sekä näihin liittyvästä mahdollisesti syntyvästä vahingonkorvausvelvollisuudesta.

Kun tilaisuus peruuntuu, asiakas saa tapahtumajärjestäjän asettaman lipun hinnan takaisin joko Šintoilta tai tapahtumanjärjestäjältä. Peruutustapauksissa tapahtumajärjestäjä ohjeistaa tai antaa Cintoialle toimeksiannon ohjeistaa asiakasta lippurahojen palautuksessa.

Peruuntumistilanteessa pidätämme Kilpailu- ja kuluttajaviraston ohjeistuksen mukaisen kohtuullisen palvelupalkkion/käsittelymaksun ja toimituskulun. Jos lippuun ei ole merkitty palvelupalkkiota, pidätämme lippukohtaisen peruutuksen käsittelymaksun 1 €.

Erimielisyyksien ratkaiseminen ja oikeuspaikka

Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Tästä sopimuksesta ja sopimussuhteesta mahdollisesti aiheutuvat riitaisuudet ratkaistaan ensisijaisesti neuvottelemalla. Kuluttaja-asiakkaalla on myös oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Asiakas voi myös nostaa tästä sopimussuhteesta aiheutuvia riitaisuuksia koskevan kanteen Tampereen käräjäoikeudessa tai sen Suomessa sijaitsevan paikkakunnan käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä hänellä on asuinpaikkansa. Jollei Asiakkaalla ole asuinpaikkaa Suomessa, riitaisuudet käsitellään Tampereen käräjäoikeudessa.


Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com