← Uutiset

Osallistujalistaus julkaistu – viime kesän finalistin paluu, Wimbledonin yllättäjä kärkisijoitettuna

Tampere Openin kaksinpelin pääsarjalistaus on julkaistu; ykköseksi sijoitettuna on argentiinalainen Francisco Comesana (ATP-122), joka juuri tiputti Andrey Rublevin (ATP-6) jatkosta Wimbledonin avauskierroksella.

Kärkisijoitettujen pelaajien joukon täydentävät chileläinen Tomas Barrios Vera (ATP-196), joka oli vielä alkuvuodesta maailmanlistan 93., ranskalainen vuoden 2017 Tampere Openin mestari Calvin Hemery (ATP-200) ja bolivialainen Murkel Dellien (ATP-214).

Viime kesältä paluun Tampereelle tekevät kaksi kovaa tsekkiläistä: finalisti Dalibor Svrcina (ATP-255) ja Jiri Vesely (ATP-237). Vesely on entinen maailmanlistan 35. ja viime vuoden tavoin hän hakee nousua takaisin ATP-kiertueelle Ruotulan kautta.

Mukana on myös Tampere Openin mestari vuosimallia 2015, ranskalainen Tristan Lamasine (ATP-290).

SIJOITETUT PELAAJAT
1. Francisco Comesana, Argentiina, ATP-122
2. Tomas Barrios Vera, Chile, ATP-196
3. Calvin Hemery, Ranska, ATP-200
4. Murkel Dellien, Bolivia, ATP-214
5. Oliver Crawford, Iso-Britannia, ATP-217
6. Daniel Rincon, Espanja, ATP-218
7. Dmitry Popko, Kazakstan, ATP-222
8. Aziz Dougaz, Tunisia, ATP-232

Suomalaisia ei vielä tässä vaiheessa ole pääsarjalistauksessa mukana. Kisajärjestäjällä on käytössään kolme kaksinpelin pääsarjan ja neljä karsinnan villiä korttia; lisäksi nelinpelin pääsarjaan on kaksi villiä korttia. Villit kortit julkaistaan tulevien kahden viikon aikana ennen turnauksen alkua.

Osallistujalistaus voi muuttua mahdollisten vetäytymisten johdosta, voit seurata listauksen kehittymistä alla olevan linkin kautta.

KATSO KOKO LISTAUS

Tapahtumassa mukana