← Uutiset

Niklas-Salminen/Drzewiecki sijoitettuna nelinpelissä – Vasat myös pääsarjassa

Tampere Openin nelinpelilistaus on myös julkaistu. Voit tutustua kaksinpelin kärkisijoitettuihin täältä.

Nelinpelissä nähdään sijoitetuissa pareissa suomalaisväriä. Tamperelaislähtöinen 25-vuotias Patrik Niklas-Salminen ja puolalainen Karol Drzewiecki ovat kolmanneksi sijoitettuja. Niklas-Salminen on viime aikoina pelannut paljon nelinpeliä ja on parhaillaan pelaamassa ATP Challenger -turnauksessa Hollannissa. Aiemmin tänä vuonna suomalaispelaaja saavutti uran toisen nelinpelin Challenger-turnausvoiton yhdessä norjalaisen Viktor Durasovicin kanssa. Alemmalta ITF-kiertueelta on Niklas-Salminen napannut peräti 15 nelinpelin turnausvoittoa, viimeisin toukokuussa Kouvolassa. Niklas-Salminen on tällä hetkellä nelinpelin maailmanlistalla sijalla 281 ja kaksinpelissä 770.

Juuri SM-kultaa Helsingin Kulosaaressa voittaneet veljekset Eero ja Iiro Vasa ovat myös suoraan pääsarjassa. Vasat ovat viimeisen vuoden aikana menestyneet hienosti ammattilaisotteluissa saavuttaen kolme ITF-turnausvoittoakin. Viimeisin tuli kesäkuun alussa Vaasassa. Eero on nelinpelin maailmanlistalla 528. ja Iiro 606.

Nelinpelin kärkisijoitetut parit ovat N. Sriram Balaji/Jeevan Nedunchezhiyan (IND) ja Maximilian Neuchrist/Sam Weissborn (AUT).

Ennen turnauksen alkua ovat poisjäännit mahdollisia, voit seurata kaksin- ja nelinpelin listauksia täältä.

Tapahtumassa mukana