← Uutiset

Lexus x Tampere Open: laatua ja luotettavuutta

Lexus Tampere ja Tampere Open huolehtivat yhdessä sujuvasta kisakokemuksesta niin pelaajien, taustaorganisaation kuin katsojien näkökulmasta.

Monivuotisen yhteistyön aloittaneet Lexus ja Tampere Open jakavat yhteisen tahto- ja tavoitetilan erityisesti laadun, suorituskyvyn ja täydellisyyden tavoittelun osalta. Tampere Openissa pelaajat saavat ensiluokkaiset autokyydit Lexukselta ja katsojat pääsevät kisa-alueella tutustumaan brändin tuotteisiin läpi viikon.

”Ammattilaispelaajat ja me organisaationa haluamme kehittyä päivästä toiseen. Tampere Openissa fanit pääsevät seuraamaan huippuunsa viritettyjä urheilijoita, jotka hakevat täydellisten suoritusten kautta turnausvoittoa sekä pääsyä ihan sinne maailmanhuipulle saakka”, kommentoi Tampere Openin kisajohtaja ja entinen maailmanlistan 48. Veli Paloheimo.

Lexus Tampereen tuotevastaava Teemu Hult näkee tenniksessä ja Lexuksessa useita yhteisiä piirteitä.

”Laatu, luotettavuus ja viimeistellyt lopputulokset; asiat tehdään viimeisen päälle tarkasti. On hienoa tehdä yhteistyötä perinteikkään maailman vanhimman ATP Challenger -turnauksen kanssa. Tampere Openin lisäksi näymme Tampereen Tenniskeskuksella ympärivuotisesti. Tennarin monipuoliset mailapelipalvelut sopivat kokonaisuuteen erinomaisesti. Globaalisti Lexus on myös miesten ATP-ammattilaiskiertueen yhteistyökumppani, joten yhteistyömme on myös siten erittäin luonteva.”

Hult kertoo heidän sponsorointiyhteistyönsä kulmakiveksi paikallisuuden.

”Meille on tärkeää olla mukana paikallisessa yhteisössä. Ennen tennisyhteistyötä olemme tehneet laajalti asioita Ilveksen kanssa jääkiekossa. Urheilussa meitä motivoi tukea myös junioritoimintaa.”

Lexus on sähköistymisen edelläkävijä premium-luokan autoissa, ja pitkän tähtäimen visio on siirtyä kohti kokonaisvaltaista ekologisesti kestävää liikkumista. Lexuksen laaja mallisto sisältää itselataavia hybridejä, ladattavia plug-in hybridejä sekä tehokkaita täyssähkömalleja. Markkinoiden kattavimmat turvat ja takuut hoituvat Lexus Relax -turvan avulla.

Tapahtumassa mukana