← Uutiset

Kova osallistujalistaus

Tampere Openin alkuun on enää vain kaksi ja puoli viikkoa. Nyt on julkaistu ensimmäinen pelaajalistaus turnaukseen.

HANKI LIPPUSI ENNAKKOON

Suomalaispelaajia ei mahdu suoraan pääsarjaan ilman vetäytymisiä. Otto Virtanen (ATP-283) on 12. varasijalla. Kilpailunjärjestäjällä on käytössään yhteensä kolme villiä korttia pääsarjaan – villit kortit julkaistaan myöhemmin.

Pelaajalistaukseen voi vielä tulla muutoksia lähempänä turnausta mahdollisten vetäytymisten myötä. Tällä hetkellä näyttää siltä, että turnauksesta on tulossa erittäin kovatasoinen.

Korkeimmalle sijoitettu pelaaja on argentiinalainen Juan Manuel Cerundolo (ATP-122), joka on tuttu suomalaisille vuodelta 2019. Tuolloin argentiinalainen voitti Patrik Niklas-Salmisen Helsingin ITF-ammattilaisturnauksen loppuottelussa. Hän oli silloin vielä tuntematon pelaaja maailmanlistan sijalla 674., joka aloitteli nousuaan kohti kirkkaampia tähtiä – nyt hän on jo yltänyt parhaimmillaan sijalle 79 ja palkintokaapissa on myös yksi ATP-turnausvoitto.

Cerundolo ja Niklas-Salminen Talissa vuonna 2019.

Cerundolon lisäksi on Argentiinasta pääsarjassa yhteensä kolme pelaajaa. Heistä yksi on viime vuotinen Tampere Openin finalisti Nicolas Kicker (ATP-237).

KORKEIMMALLE SIJOITETUT PELAAJAT (rankingit 27.6.2022)
Juan Manuel Cerundolo, Argentiina, ATP-122
Tomas Barrios Vera, Chile, ATP-129
Mats Moraing, Saksa, ATP-140
Jurij Rodionov, Itävalta, ATP-150
Maximilian Marterer, Saksa, ATP-172
Dimitar Kuzmanov, Bulgaria, ATP-178
Zsombor Piros, Unkari, ATP-175
Alessandro Giannessi, Italia, ATP-185

Tapahtumassa mukana